Családbarát étterem

Rendezvények

Csapatépítő tréning vagy esküvő? – különleges helyszínünk egy életre szóló élményt biztosít!

Mitől vagyunk mások, mint egy helyszín?  Talán pont attól, hogy sokféle rendezvénytípust egyaránt le tudunk bonyolítani, és egyik témában sem elégszünk meg a közhelyekkel!

Nem egy egyszerű rendezvényhelyszín!

A tréning legtöbbször eget jelent a családtól távol töltött napokkal. Hogy ez ne így legyen, készülünk arra, hogy a család többi tagját is vendégül lássuk. Miközben a rendezvény résztvevői dolgoznak, mi a család számára is tartalmas kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk.

Nem egy tipikus horgásztó! 

Tudjuk, hogy a gyerekek, vagy a család nem-horgászó tagjai másképp képzelik el a pihenést, kikapcsolódást, mint a sporttársaik. Éppen ezért felújítottuk játszóterünket, ahol számos csúszda, hinta és homokozó várja a gyerekeket, nyáron pedig csúszdás medencében élvezhetik a napsütést, éttermünkben pedig színvonalas játszósarok várja a család kisebb tagjait.

Teljes értékű horgászcentrum!

De azért mindezek mellett leginkább is Magyarország egyik legszínvonalasabb horgásztó-centrumában helyezkedünk el, ami meghatározza tevékenységünk legfőbb irányát. Legyen szó keszegezésről, bojlizásról vagy éppen feederezésről, minden horgász megtalálja azt a tavat, ami leginkább megfelel hobbyjának!

Más, mint máshol!

Nálunk elfelejtheti a mindennapos irodai munka bezártságát! Ha kreatív környezetben, zöld növényekkel, nagy vízfelületekkel és friss levegővel venné körbe rendezvénye résztvevőit, hatalmas területünkön belül biztosan találunk inspiráló helyszínt a munkához vagy a csapatépítéshez!

Csapatépítés

Hatalmas parkunk kiválóan alkalmas arra, hogy munkatársai a hétköznapok feladataiból és szerepeiből kiszakadva, játékosan vezethessék le a feszültségeket és kovácsolhassanak előnyt a közös feladatmegoldásokból.

Hozza elő a gyermeket munkatársaiból! Egy jó horgászkaland vagy más sportesemény? Erősítse a csapatszellemet röplabdával vagy focival, de ha ennél extrémebb kalandokra vágynak, akkor is számos ötletünk van munkatársai felrázására!

Fontosnak tartjuk, hogy a munkával töltött hosszú órákat megfelelő gasztronómiai háttérrel támogassuk. Gondosan választottuk meg a kávéfajtát a kávészünetekhez, a legfinomabb édes és sós falatokat pedig igény szerint konyhánkban elkészítjük. A szokásos étkezések mellett vállaljuk grill-partik, bográcsozások vagy akár szalonnasütések szervezését is! Egyedi megoldásokért keressen minket!

Étterem

Éttermünk igény esetén szeparált rendezvényhelyszínt biztosít a nyugodt munkához. A terem természetes megvilágítású, szinte bármilyen technikai igényt megvalósítunk, sőt, ingyenes parkolót is biztosítunk!

Elrendezés

Alapterület (m2)

Mozi

Iskolapados

U-alak

Négyzet

Étterem

 

 

 

 

 

A következő táblázat helyszínünk befogadóképességét mutatja be különböző elrendezések esetén:

A horgászcentrum teljes területén, kiemelten pedig az étteremben is ingyenes HotSpot (WIFI) hálózat érhető el.

Jöjjön el hozzánk egy terepszemlére!