Családbarát étterem

Környezet

Éttermünk festői környezetben, a Préri Horgásztó területén, a tóparton helyezkedik el.

A tó – és így az étterem is – néhány kivételtől eltekintve az év minden napján várja szeretettel vendégeit! Tágas és ingyenes parkolónk kényelmes megoldást biztosít az ide érkezőknek.

Legjellemzőbb halfaj a ponty, de emellett fogható a szürkeharcsa, az amúr, a süllő, a csuka, a busa és a kárász is. A telepítés a horgászcentrum saját nevelőtavaiból történik hetente akár több alkalommal is, így minden horgász biztos lehet abban, hogy halban jól ellátott víz mellett tölti szabadidejét.

Horgászboltunkban széles választékkal és számos újdonsággal várjuk a horgászokat!

Tavaink

1-es tó: a legrégebben üzemelő horgásztó, melynek területe közel 4 hektár, teljesen sík tómederrel és átlagosan 1,7 m mélységgel. Mindkét gátján fedett horgászházikók találhatóak, ahová rossz idő esetén a horgászok behúzódhatnak, éjszaka pedig kivilágíthatóak.

Ennek a tónak a partján található éttermünk, a horgászbolt és a játszótér is.

Horgászható halfajok: ponty, amúr, szürkeharcsa, busa és csuka

Bojlis-tó:

Stéges-horgásztó: az 1-es tóval párhuzamosan helyezkedik a Stéges horgásztó. Területe közel 3 hektár, teljesen sík tómederrel és 1,5 m átlagmélységgel.

Bal oldali partján találhatóak a részben fedett stégek, melyek előzetesen lefoglalhatóak.

Horgászható halfajok: ponty, amúr, szürkeharcsa, busa, csuka és kárász

Extra-tó: kisebb, 10 horgászállásos tó, melynek átlagmélysége 1,8 m. A tavon egy kis sziget található, ahol 4 horgászállásról úszós szerelékkel lehet horgászni, míg a parton található 6 horgászállásról fenekező és úszós szerelékkel lehet horgászni.

Fontos tudnivaló, hogy halászatok idején ebbe a tóba válogatjuk a nagytestű halakat, így pontymatrac használata kötelező!

Horgászható halfajok: ponty, szürkeharcsa, amúr, süllő.

Kistavak: a két kis horgásztó a bejárathoz közel, az apartmanok közelében helyezkedik el, ahol vendégeink úszós felszereléssel horgászhatnak.

Horgászható halfajok június elejétől augusztus végéig: afrikai harcsa. Legfontosabb időszak a két kistavon a téli időszak, ilyenkor mindkét tóba ponty, busa, amúr és szürkeharcsa kerül, és mivel a jégmentes felületet folyamatosan biztosítjuk, egész télen lehetőség van a horgászatra.

 

Szálláslehetőség egész évben folyamatosan!

Egyszerű, kemping-jellegű szállás vagy jól felszerelt konyhával és fürdőszobával is rendelkező faház, netán egy kiadó szoba? Igényei szerint választhat!

Szállásfoglalással kapcsolatban kérjük, hívja a következő telefonszámot: 06 30 274 0489